La Policia Local de Blanes imputa un delicte d'intent d'homicidi a l'agressor de la catana de Blanes. L'home que dissabte passat es va escapolir després d'haver agredit un altre jove de matinada encara es troba en crida i cerca. És un veí de la població, de 24 anys i nacionalitat xilena. Els agents municipals, a banda d'imputar-li a aquest nou delicte, també el segueixen acusant d'un delicte de lesions.

El presumpte autor de l'agressió va atacar l'altre jove -de 22 anys i origen colombià- amb una defensa i una catana. Li va causar diversos traus al cap que li van suposar punts de sutura i també va patir talls de l'arma a altres zones del cos. A causa de les lesions, la víctima va ser enviada a l'hospital comarcal de Blanes. L'agressió es va produir la matinada de dissabte i un veí va trobar la víctima ensangonada al carrer Espronceda. Va alertar el 112 i la víctima va ser atesa sanitàriament pel Servei d'Emergències Mèdiques (SEM). Després va explicar als agents municipals el que hauria succeït però, amb por, perquè -segons va relatar- abans que l'ataqués amb una catana i una defensa, l'agressor ja li havia trencat un braç feia 15 dies.

Ambdós vivien junts en un pis del carrer Extremadura, al barri de la Plantera, i segons va explicar la víctima, en el moment de l'atac -que va tenir lloc al menjador- hi havia també els fills i la dona de l'atacant. L'agressor es va atrinxerar a casa seva i quan els agents de la Policia Local de Blanes hi van anar es va negar a sortir. Fins que no van tenir l'autorització judicial no van poder entrar al pis, però a la tarda l'home ja no hi era. S'apunta que va fugir pels terrats. Les causes del succés per ara es desconeixen i la Policia Local investiga els fets. Es dóna el cas que l'agressor és força conegut per la seva activitat delictiva reincident i compta amb 18 antecedents policials.