Dos joves es van barallar dimecres de matinada en un apartament de Lloret de Mar. Un d'ells va acabar apunyalat amb una navalla. L'agressor després va fugir però la Policia Local el va detenir poca estona després, encara ensangonat, en un aparcament. El jove, de nacionalitat francesa i de 25 anys, va acabar detingut per ser el presumpte autor d'un delicte de lesions i un de danys. La víctima per la seva banda va ser atesa pel SEM i és un altre jove francès, de 21 anys, que va rebre ganivetades a la zona del braç i va ser evacuat per una ambulància en estat de poca gravetat a l'hospital de Blanes.

El succés va produir-se al carrer Castell, en un dels apartaments del bloc anomenat Dàlia, al nucli antic de Lloret de Mar. Va tenir lloc pels volts de les dotze de la nit i veïns de la zona en veure un noi plorar i després d'haver estat escoltant molts crits en un dels apartaments van decidir trucar a la Policia Local. S'hi van desplaçar diverses patrulles i van trobar-se que els nois havien begut força i que n'hi havia hagut un parell que es van barallar, un d'ells clavant algunes punyalades superficials a un dels nois.

En total hi havia cinc joves al pis quan la policia va arribar i finalment van poder saber qui era l'agressor i van anar a buscar-lo. La Policia Local el va poder detenir al cap d'una estona a l'aparcament de sorra del dispensari. La baralla va provocar forts danys a l'apartament, que els joves francesos, procedents de Saint-Étienne, havien llogat per passar-hi uns dies. Els danys que van fer estan valorats en uns 1.200 euros i és que, entre altres, van trencar la porta de vidre d'entrada al bloc i també van malmetre àrees del pis. Els agents també hi van trobar la navalla.

Queixes veïnals

Veïns de la zona es queixen que des que els apartaments han reobert dia sí dia no hi ha problemes amb els seus inquilins d'estiu. Asseguren que la baralla va ser un punt culminant però que dies abans -com es veu a la foto- hi havia nois penjats del terrat que anaven d'un a l'altre i que durant el dia es troben escombraries dels llogaters pel mig del carrer. Denuncien que tenen por i més ara després d'aquest apunyalament.