La Policia Local de Lloret ha sancionat els dos joves que es van penjar del balcó dels apartaments Dàlia, on va haver-hi un apunyalament aquesta setmana. Aquest acte d'incivisme es va produir el 4 d'agost i, el mateix dia, la Policia Local després d'una trucada ciutadana que informava dels dos joves que baixaven pel balcó, es van desplaçar fins als apartaments Dàlia. Quan els agents hi van anar, però, no els van localitzar i per això segons fonts del cos van demanar a la recepció poder visualitzar les càmeres de vigilància i van informar-ne la Prefectura. Paral·lelament, a través d'unes fotografies, es van poder identificar els joves.

Posteriorment, la policia es va tornar a desplaçar al lloc amb una unitat i finalment van trobar l'habitació on s'allotjaven aquests dos joves. La Policia Local els va denunciar per incompliment de l'Ordenança de Civisme i Convivència Ciutadana. Ambdós van haver de fer front a una multa de 150 euros cadascun. També hi va haver una baralla que va acabar amb un jove apunyalat el dimecres a la matinada. La Policia Local va aconseguir detenir l'agressor. Amb tot, però, els veïns de la zona es van queixar de l'incivisme que hi ha en aquest bloc d'apartaments del nucli antic. Van assegurar que dia sí i dia no hi ha problemes amb els seus inquilins d'estiu.

Des de l'Ajuntament de Lloret ahir van assegurar que amb relació als apartaments i la seva activitat s'hi va fer una inspecció el 5 d'agost. Durant aquesta es va detectar l'incompliment de diferents apartats de l'ordenança de Civisme i Convivència Ciutadana de Lloret sobre els serveis que han de tenir els Habitatges d'Ús Turístic (HUT) com ara tenir un telèfon de contacte 24 hores operatiu i se'ls va denunciar per l'incompliment. A més se'ls va precintar el servei de bar, ja que tenen llicència d'HUT i no poden disposar d'aquest servei.