La nena de tres anys que va ofegar-se en una piscina d'una casa particular d'una urbanització de Lloret de Mar va morir divendres passat a l'hospital de Sant Pau de Barcelona, segons van informar ahir fonts del mateix centre hospitalari.

La criatura es trobava allà des del dimarts dia 9 d'agost, quan per causes que es desconeixen va caure dins de la piscina. Els efectius mèdics del SEM van estar reanimant la criatura després que la família la tragués de l'aigua i finalment la van poder estabilitzar.

Després un helicòpter medicalitzat la va traslladar en estat crític cap a l'hospital de Sant Pau de Barcelona. La menor va entrar a l'UCI Pediàtrica de l'hospital barceloní. Les causes del succés es desconeixen.

La criatura, de nacionalitat francesa, es trobava de vacances amb la família a Lloret. I el dia dels fets estava amb una família d'amics passant la tarda a casa seva.

Crític, l'ofegat de 12 anys

La mort de la menor és la primera d'ofegaments per accidents molt greus en piscines. Enguany n'hi ha hagut tres, el més recent el de dijous també a Lloret de Mar.

En aquest cas un nen de 12 anys de nacionalitat britànica va haver de ser evacuat en estat crític cap a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona. Ahir encara estava ingressat a l'UCI Pediàtrica del centre barceloní. El nen va caure a dins de la piscina i va quedar inconscient després de fer-se un cop amb la vora de formigó de la piscina de l'hotel on estava allotjat amb la família. El nen va quedar al fons de la piscina i una patrulla de la policia local va poder remuntar-li la parada respiratòria. L'helicòpter medicalitzat del SEM el va traslladar a l'hospital.