El consistori d'Arbúcies ha aprovat i validat les subvencions d'acció social del municipi per aquest any. Aquestes subvencions van adreçades a entitats que desenvolupen la seva activitat a Arbúcies en l'àmbit del tercer sector: activitats assistencials, educatives i projectes per a col·lectius en risc d'exclusió, entre d'altres

Els projectes es presenten, en primera instància, i es debaten en el Consell municipal d'acció social, òrgan que les agrupa i emet una primera valoració. En segon terme, l'equip tècnic municipal emet la seva valoració i la proposta de subvenció per a cada projecte. Finalment, la junta de govern local valida la proposta tècnica i aprova formalment els pagaments.

Enguany, onze projectes estaran subvencionats, dels quals en destaca el projecte assistencial desenvolupat per Oncolliga i el projecte Ambar, que treballa l'art de l'aikido amb joves del Centre obert municipal.

Dos projectes d'acompanyament en l'àmbit de l'educació viva i un taller d'expressió corporal per a joves també rebran col·laboració municipal, i es troben entre els destacats de la convocatòria 2016, ha informat l'Ajuntament.

En total, l'ajuntament invertirà 9.000 euros en les entitats d'acció social, ja que també cal afegir les aportacions anuals als bancs d'aliments de les entitats de Càritas i Creu Roja. Els recursos en aquest àmbit s'han multiplicat en un cent per cent en quatre anys, ha afegit l'Ajuntament. La voluntat política i l'increment de projectes han permès desenvolupar noves línies de voluntariat i treball social a Arbúcies.