La nena de quatre anys que va ofegar-se diumenge a la piscina d'una masia de la urbanització de Vallcanera de Sils va morir ahir després d'estar ingressada a l'UCI Pediàtrica de la Vall d'Hebron durant quatre dies.

La criatura, de nacionalitat britànica, va ser traslladada el mateix dia del fet a l'hospital Josep Trueta però degut a la seva gravetat, estava en estat crític, va ser derivada a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona.

Aquesta és la quarta mort d'un menor en piscines aquest estiu a la demarcació de Girona.

El mateix diumenge passat va morir una altra nena de tres anys ofegada en una piscina situada a la urbanització Mas Pallí de Calonge.

I dilluns de la setmana passada va perdre la vida una altra criatura, el nen britànic de 12 anys que dijous 18 d'agost va patir també un ofegament quan era en una piscina d'un hotel de Lloret. També estava ingressat a l'UCI de la Vall d'Hebron.

En aquest mateix municipi de la Costa Brava també hi va haver un altre fet similar el 9 d'agost. En aquest cas una nena de només tres anys va caure a la piscina d'una casa d'una urbanització. El SEM la va traslladar en estat crític cap a l'hospital de Sant Pau de Barcelona però la criatura no va poder superar les seqüeles i va morir el divendres 19 d'agost al mateix hospital.

Hi ha una altra criatura encara ingressada per un incident greu en una piscina. En aquest cas és la d'una nena de sis anys que encara segueix en estat crític la nena que es va ofegar a la piscina de Salt l'11 d'agost.