Els sindicats demanen a les administracions que vetllin contra els fraus elèctrics

CC ha explicat que fa un any que fan una mobilització sostinguda per les condicions de treball i salarials del grup Savoy

07.09.2016 | 20:50

CCOO i el sindicat intercomarcal de Serveis de les comarca de Girona han lamentat la situació en què es troben els empleats dels quatre hotels de Lloret de Mar que s'havien connectat il·legalment al subministrament elèctric.

Des de CCOO han explicat que fa un any que realitzen una mobilització sostinguda per les condicions de treball i salarials dels treballadors dels quatre hotels del Grup Savoy.

Aquestes mobilitzacions volen denunciar "els amplis incompliments laborals i el continuat incompliment dels acords per solucionar les obligacions laborals dels quals han estat objecte per part de les direccions".

Aquestes accions s'ha concretat en convocatòries de vaga i en denúncies a la inspecció de la Seguretat Social que han donat com a resultat la conversió de contractes temporals en contractes indefinits com a conseqüència de fraus en la contractació a l'hotel Sun Village.

Segons el sindicat "és un senyal d'alarma i donen avís públic i general que fa temps que hi ha pràctiques en el sector turístic de la població que s'han d'eradicar".

Davant la insistència de les conductes irregulars dels responsables d'aquests establiments, han demanat a les administracions que "vetllin perquè l'activitat econòmica es desenvolupi en el respecte escrupolós a la legalitat, i perquè les Relacions Laborals siguin de respecte i qualitat cap als treballadors".

També que la marca "Lloret" no pateixi aquest desprestigi que afecti negativament totes les persones que treballen i viuen en aquesta localitat turística per excel·lència.

Segons CCOO, en un context d'una forta demanda dels serveis turístics de Lloret i d'una privilegiada situació en el marc de la Costa Brava, l'activitat turística de Lloret té unes expectatives a les quals la marca ha de saber respondre amb qualitat i responsabilitat social i comercial.

"Donem la benvinguda a la recent proposta de creació del Consell Assessor de Turisme de l'Ajuntament de Lloret, en el qual des de CCOO ens comprometem a aportar la nostra capacitat de proposta i crítica constructiva en pro de la millora de l'activitat econòmica de la població i la seva consolidació en la creació de llocs de treball de qualitat i sostenible", han afegit.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

La Selva

S´ensorra part d´un edifici que s´estava enderrocant a Blanes

Avui s'ha tornat a reprendre l'obra després de l'ensurt que no va causar víctimes

Dos casos, en menys d´un mes

Si el cas de Blanes va ocórrer aquest dimarts 27 de setembre a la tarda, cal recordar-ne un altre...

Rescaten una nena de 2 anys que els pares s´obliden dins el cotxe

Unes mares van veure la nena suada i vermella al vehicle i la Policia Local la va poder treure

L´humorista Pep Plaza és el pregoner de la Festa Major de Riudellots

Riudellots de la Selva ho té tot a punt per celebrar aquest cap de setmana la Festa Major, amb una...

Les companyies de telefonia inicien a Lloret el desplegament del servei 4G

El desplegament del servei 4G en la banda 800MHZ a Lloret de Mar ha començat fa una setmana....

Breda instal·la una reixa d´expulsió d´aigües pluvials al carrer Antoni Massaguer

Breda instal·la una reixa d´expulsió d´aigües pluvials al carrer Antoni Massaguer

Breda va dur a terme durant la passada setmana les obres d'instal·lació d'una reixa per l'expulsió...

Enllaços recomanats: Premis cinema