Els sindicats demanen a les administracions que vetllin contra els fraus elèctrics

CC ha explicat que fa un any que fan una mobilització sostinguda per les condicions de treball i salarials del grup Savoy

07.09.2016 | 20:50

CCOO i el sindicat intercomarcal de Serveis de les comarca de Girona han lamentat la situació en què es troben els empleats dels quatre hotels de Lloret de Mar que s'havien connectat il·legalment al subministrament elèctric.

Des de CCOO han explicat que fa un any que realitzen una mobilització sostinguda per les condicions de treball i salarials dels treballadors dels quatre hotels del Grup Savoy.

Aquestes mobilitzacions volen denunciar "els amplis incompliments laborals i el continuat incompliment dels acords per solucionar les obligacions laborals dels quals han estat objecte per part de les direccions".

Aquestes accions s'ha concretat en convocatòries de vaga i en denúncies a la inspecció de la Seguretat Social que han donat com a resultat la conversió de contractes temporals en contractes indefinits com a conseqüència de fraus en la contractació a l'hotel Sun Village.

Segons el sindicat "és un senyal d'alarma i donen avís públic i general que fa temps que hi ha pràctiques en el sector turístic de la població que s'han d'eradicar".

Davant la insistència de les conductes irregulars dels responsables d'aquests establiments, han demanat a les administracions que "vetllin perquè l'activitat econòmica es desenvolupi en el respecte escrupolós a la legalitat, i perquè les Relacions Laborals siguin de respecte i qualitat cap als treballadors".

També que la marca "Lloret" no pateixi aquest desprestigi que afecti negativament totes les persones que treballen i viuen en aquesta localitat turística per excel·lència.

Segons CCOO, en un context d'una forta demanda dels serveis turístics de Lloret i d'una privilegiada situació en el marc de la Costa Brava, l'activitat turística de Lloret té unes expectatives a les quals la marca ha de saber respondre amb qualitat i responsabilitat social i comercial.

"Donem la benvinguda a la recent proposta de creació del Consell Assessor de Turisme de l'Ajuntament de Lloret, en el qual des de CCOO ens comprometem a aportar la nostra capacitat de proposta i crítica constructiva en pro de la millora de l'activitat econòmica de la població i la seva consolidació en la creació de llocs de treball de qualitat i sostenible", han afegit.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

La Selva

Les persones afectades pel brot de legionel·losi de Blanes ja arriben a 12

Quatre ja van rebre l'alta mèdica, set continuen hospitalitzades mentre que una dona de 83 anys va...

Lloret crearà un cos d´inspectors per controlar els pisos d´ús turístic

La nova ordenança d'Habitatges d'Ús Turístic de Lloret de Mar que es va...

Maçanet destina 3.000 euros com a ajuts socials a la compra de material escolar

Els Serveis Socials han emès un informe favorable a les famílies proposades pels centres

Breda posa en funcionament un segon pipi-can per a gossos

Breda posa en funcionament un segon pipi-can per a gossos

L'Ajuntament de Breda ha habilitat un pipi-can de grans dimensions al centre de la...

Retallen el circuit de motocròs de Santa Coloma per poder legalitzar-lo

Retallen el circuit de motocròs de Santa Coloma per poder legalitzar-lo

Els responsables del circuit de motocròs de Santa Coloma de Farners, a Can Mariano, han...

El brot de legionel·losi de Blanes ja ha afectat dotze persones fins ara

L'equip territorial de Protecció de la Salut continua analitzant instal·lacions de risc de la zona...

Enllaços recomanats: Premis cinema