Riudellots de la Selva ho té tot a punt per celebrar aquest cap de setmana la Festa Major, amb una programació que s'iniciarà oficialment demà amb la lectura del pregó a càrrec del popular actor i humorista Pep Plaza. L'acte tindrà lloc a dos quarts de nou del vespre a la plaça de l'Església. Tot i que durant aquesta setmana ja s'han celebrat alguns actes, el gruix de la Festa Major començarà divendres amb el II Correbirres, el Teatre monòleg a càrrec de l'humorista Pep Plaza i els concerts de Strombers, Oques Grasses i Dr. Parts.

Dissabte continuaran els actes, entre els quals destaquen el IX Mercat de la Puça, la XXI Trobada i cercavila de gegants i els concerts de Gertrudis, Diversiones i Dj Fauster.

Els actes de la Festa Major s'allargaran fins diumenge amb les actuacions de la Principal de la Bisbal, Reggae per a Xics, l'elecció de la pubilla i l'hereu 2016, II Espectacle Pirotècnic a càrrec de la Pirotècnia Estalella de Viladecans i el sopar de Fi de festa Major.

«Com a novetat, la Festa Major de Riudellots de la Selva estrena web i una aplicació per a mòbil accessible des de www.riudellotsfestamajor.cat des d'on es pot seguir el detall dels actes i tota la informació relacionada amb la Festa Major», ha explicat el regidor de Festes, Josep Maria Corominas.

La programació de la Festa Major inclou també una zona de barraques amb food trukcs on poder sopar, exposicions, tallers, animacions infantils i diverses actuacions de sardanes i havaneres. A la zona de concerts hi haurà un espai del Col·lectiu Som.Nit per a la promoció dels hàbits saludables entre els joves.