La realitat de vegades supera la ficció i aquesta història si més no ratlla el surrealisme. La Policia Local de Blanes va haver de rescatar dimarts una nena de dos anys que es van oblidar a dins del cotxe, o millor dit, segons va declarar el pare, ni sabia que era a dins del vehicle.

Els agents han instruït les diligències corresponents i d'ofici, n'han informat la Fiscalia de Menors. Tot i això, la policia considera que no hi hauria una intencionalitat en el fet sinó que tot va ser un malentès entre els pares.

Testimonis

El cas es remunta al dimarts quan pels volts de les cinc de la tarda els agents que estaven fent protecció viària escolar al col·legi Santa Maria de Blanes van rebre l'alerta d'un grup de mares que a dins d'un cotxe que estava aparcat al carrer Paradís hi havia una nena molt petita. Els testimonis van assegurar que la nena estava sola i amb les finestres amunt. A més, la menor suava i estava molt vermella.

Els policies s'hi van acostar i ràpidament van comprovar que la nena estava molt acalorada. Van provar de trobar la família de la menor però, veient que no era possible, un dels agents de la Policia Local de Blanes va optar per trencar el vidre de la porta de davant i va obrir el cotxe. Així va poder treure'n la petita, que presentava símptomes d'haver patit un cop de calor.

La nena, ben acalorada, només feia que demanar aigua als policies i, vista la situació, van demanar la presència d'una ambulància del SEM i li van donar aigua com reclamava. El SEM se la va emportar a l'Hospital Comarcal de Blanes per fer-li una revisió després dels fets.

La nena, amb el pare

Quan els agents van contactar amb la mare de la criatura, els va dir que la nena havia d'estar amb el pare en el moment que se l'havia localitzada en el cotxe.

Finalment, els agents van poder contactar amb el pare i molt nerviós va explicar que no sabia que era a dins del cotxe. El pare ho va atribuir a un malentès entre ell i la seva dona. Segons va explicar a la Policia, ell estava a la feina i era la mare la que havia de portar la nena a la llar d'infants i no ho hauria fet.

Posteriorment, segons va dir l'home, la seva muller el va substituir a la feina i ell va agafar el cotxe, però no es va adonar que hi havia la seva filla a dins i que aquesta estava dormint.

L'home va relatar als agents que la seva dona no li havia comentat que la nena estava a dins i va creure que el veuria. I va assegurar que no es va adonar de res ni que tingués la menor i per això va enfilar cap a casa seva, deixant aparcat el cotxe amb la nena a dins. Va assegurar que no se'n va assabentar fins que la policia li ho va explicar.