Es presenten els clubs de futbol de Vilobí mentre es resol el concurs en el jutjat

L'AE Vilobí i el Futbol Base jugaran amb els mateixos horaris que la temporada anterior

14.10.2016 | 07:23

Els dos equips de futbol de Vilobí d'Onyar, l'Associació Esportiva i el Futbol Base, es van presentar diumenge passat i ahir -respectivament- mentre s'espera la resolució judicial definitiva sobre el concurs públic fet per l'equip de govern (GMI) per cedir els usos del camp de futbol a un dels dos clubs locals (l'AE Vilobí i el Futbol Club Vilobí).

Arran de la polèmica generada per aquest procediment, el futbol base del FC Vilobí es va constituir en un nou equip (Futbol Base Vilobí 2015) i va demandar el govern local en relació a les bases d'aquest concurs en considerar que "vulneren els drets fonamentals d'associació" en donar un "ús exclusiu" a l'entitat més ben puntuada del procés, que va resultar ser l'AE Vilobí.

Finalment, el jutjat contenciós administratiu número 3 de Girona va suspendre les bases i va aturar el concurs, fa més d'un mes, com a mesura cautelar a l'espera de la resolució judicial definitiva.

Tot i aquest procés, els dos clubs locals han optat per iniciar la temporada anual i fer les presentacions oficials. L'AE Vilobí ho va fer diumenge passat amb un acte que va començar a les quatre de la tarda amb la celebració d'un partit entre el Femení AE Vilobí i el Ripoll Atlètic CF; amb una sessió fotogràfica dels equips i amb una botifarrada popular.

Per la seva part, el Futbol Base ho va fer ahir, amb diferents actes festius. A més, de moment, els dos equips mantindran els horaris d'entrenament dels anys anteriors. L'AE entrenarà els dilluns, els dimecres i els divendres, i el FB, els dimarts i els dijous i un divendres cada quinze dies.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema