El Govern, a través del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, va aprovar ahir declarar l'ocupació dels béns i drets afectats per l'execució del Projecte d'obres de connexió de l'abastament d'aigua potable de Vidreres des de l'artèria Costa Brava, una actuació que afecta també el municipi de Llagostera, ja que requereix l'expropiació d'urgència d'uns metres de parcel·la de tretze propietaris de la zona.

En aquest espai del Gironès, està previst que es construeixi l'arqueta que permetrà connectar la canonada del Pasteral, que pertany al Consorci de la Costa Brava (CCB), amb la xarxa d'aigua potable del municipi selvatà, que actualment està gestionada per les empreses Rec Madral i Riera de Cabanyes.

Aquesta actuació permetrà que Vidreres deixi de dependre de l'arqueta de Caldes, que utilitzava des del mes d'agost del 2014 per rebre l'aigua del Pasteral a canvi del pagament d'una taxa.

Amb aquesta aprovació, el Consell Executiu va respondre a la petició rebuda per part del Ple de l'Ajuntament de Llagostera del passat 29 de juny.