El grup municipal de Ciutadans a Blanes va assegurar ahir que «l'equip de Govern de Blanes (CiU, PSC i?ERC) intenta tapar la seva mala gestió» amb els resultats de l'auditoria externa que van encarregar sobre els beneficis obtinguts per Saba en relació a l'explotació de zones blaves.

Segons va informar el govern local a principis de mes, aquest informe indicava que el realitzat per l'Oficina Antifrau de Catalunya «és incorrecte» perquè el benefici industrial promig generat per l'explotació seria del 2,40%, lluny del 22% que indicava l'OAC en el seu informe.

«Considerem que l'informe és arbitrari, esbiaixat i no reflecteix amb fidelitat els resultats reals de l'explotació, ja que hi ha una desviació d'un 30% entre l'auditoria de l'Oficina Antifrau de Catalunya i la que ens ha presentat l'equip de govern», va declarar, a través d'un comunicat, el regidor Sergio Atalaya.

En aquest sentit, el regidor blanenc de C's va destacar també que la concessió a aquesta empresa es va dur a terme «de manera precipitada» en una situació d'extrema dificultat de liquiditat per part de l'Ajuntament de Blanes.