El balanç que fa l'organització de la cinquena edició de la Fira de Bruixes, la Fira de Tardor de Blanes és un nou èxit de participació, tant pel que fa a l'Àrea de Promoció de la Ciutat de l'Ajuntament com pels firaries, que constitueixen l'eix central de la celebració. Durant els tres dies que s'ha allargat l'esdeveniment, que es va encetar divendres a la tarda i va continuar durant tot el cap de setmana, es calcula que l'han visitat prop de 15.000 persones.

Els dos moments de més afluència de públic van ser la tarda-vespre del dissabte i la jornada del diumenge, quan es van esgotar els darrers minuts de la 5a Fira de Bruixes, la Fira de Tardor de Blanes. Majoritàriament hi va haver famílies senceres que van gaudir de les activitats i entreteniments que complementaven la vintena de parades amb productes artesans que hi havia al passeig de Dintre.

Un dels factors que ha afavorit aquest balanç positiu va ser el bon temps que va acompanyar els dos dies centrals de l'esdeveniment. Pel que fa a les parades artesanes, en general les que van tenir més èxit van ser les de productes gastronòmics. Segons van explicar els firaires, la tarda de divendres es van vendre gran quantitat de lots gastronòmics, mentre que dissabte i diumenge els altres tipus d'articles també van gaudird'un bon nivell de vendes.

Les narracions de contes en català i anglès van congregar una gran quantitat d'espectadors al seu voltant. Com és habitual, la canalla van ser els qui més van gaudir d'aquesta activitat, en especial els Contes que fan bullir l'olla, a càrrec d'una narradora que de seguida es va ficar el públic infantil a la butxaca. Per la seva banda, l'Escola d'Anglès Kids & Us també va comptar amb el seu propi públic fidel en les dues sessions de conte que va fer dissabte.

Tornant al recinte firal del passeig de Dintre, una altra de les activitats que va congregar multituds, com passa cada any, van ser les cinc sessions que es van fer dels dos Tallers de Maquillatge que van estar funcionant.