La 5a Fira de Bruixes de Blanes rep prop de 15.000 visitants

Tant l'Ajuntament com els firaires que hi van prendre part han fet una valoració positiva de l'esdeveniment

02.11.2016 | 09:19
La 5a Fira de Bruixes de Blanes rep prop de 15.000 visitants

El balanç que fa l'organització de la cinquena edició de la Fira de Bruixes, la Fira de Tardor de Blanes és un nou èxit de participació, tant pel que fa a l'Àrea de Promoció de la Ciutat de l'Ajuntament com pels firaries, que constitueixen l'eix central de la celebració. Durant els tres dies que s'ha allargat l'esdeveniment, que es va encetar divendres a la tarda i va continuar durant tot el cap de setmana, es calcula que l'han visitat prop de 15.000 persones.

Els dos moments de més afluència de públic van ser la tarda-vespre del dissabte i la jornada del diumenge, quan es van esgotar els darrers minuts de la 5a Fira de Bruixes, la Fira de Tardor de Blanes. Majoritàriament hi va haver famílies senceres que van gaudir de les activitats i entreteniments que complementaven la vintena de parades amb productes artesans que hi havia al passeig de Dintre.

Un dels factors que ha afavorit aquest balanç positiu va ser el bon temps que va acompanyar els dos dies centrals de l'esdeveniment. Pel que fa a les parades artesanes, en general les que van tenir més èxit van ser les de productes gastronòmics. Segons van explicar els firaires, la tarda de divendres es van vendre gran quantitat de lots gastronòmics, mentre que dissabte i diumenge els altres tipus d'articles també van gaudird'un bon nivell de vendes.

Les narracions de contes en català i anglès van congregar una gran quantitat d'espectadors al seu voltant. Com és habitual, la canalla van ser els qui més van gaudir d'aquesta activitat, en especial els Contes que fan bullir l'olla, a càrrec d'una narradora que de seguida es va ficar el públic infantil a la butxaca. Per la seva banda, l'Escola d'Anglès Kids & Us també va comptar amb el seu propi públic fidel en les dues sessions de conte que va fer dissabte.

Tornant al recinte firal del passeig de Dintre, una altra de les activitats que va congregar multituds, com passa cada any, van ser les cinc sessions que es van fer dels dos Tallers de Maquillatge que van estar funcionant.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

La Selva

El vídeo de la pallissa mortal a Lloret de Mar

El vídeo de la pallissa mortal a Lloret de Mar

Alerta: Aquest contingut conté imatges que poden ferir la sensibilitat dels lectors

Detenen tres joves per violar una noia de 19 anys a Lloret

Detenen tres joves per violar una noia de 19 anys a Lloret

Els nois, que són alemanys de procedència marroquina, es trobaven de vacances al municipi i van...

Record pel jove si es pot aquesta mateixa nit

En cas que finalment el St. Trop' pugui reobrir avui les portes, no serà una nit com qualsevol...

Rassoul Bissoultanov, un camioner de 24 anys expert en arts marcials

La defensa de l'autor del crim de la discoteca St. Trop' presenta un recurs demanant...

La defensa de l´autor del crim a la discoteca de Lloret demana llibertat provisional

La defensa de l´autor del crim a la discoteca de Lloret demana llibertat provisional

L'escrit recull que l'empresonament va ser una mesura "desproporcionada i no necessària"

Enllaços recomanats: Premis cinema