Dos individus van atracar dijous la treballadora d'una benzinera de Vidreres a punta de ganivet. Es tracta d'un establiment que 20 dies abans va viure un fort cop quan uns lladres van robar-hi forçant les portes i se'n van emportar la caixa porta.

El propietari està desesperat ja que a més d'aquesta situada a la N-II en sentit Barcelona també en té una altra al mateix peu de la via en sentit Girona. Dos blancs per als lladres en menys d'un mes.

En el cas de dijous, els dos invidus anaven encaputxats i un d'ells es va dirigir a la treballadora i li va demanar, en accent estranger, que li donés tots els diners que tenien a la caixa registradora en aquell moment. Eren prop de les set del vespre i tot va ser molt ràpid. Els homes un cop van obtenir el seu botí, explica el propietari, se'n van anar en cotxe ràpidament. Aquest atracament exprés va suposar un guany de prop de 1.300 euros per a uns lladres que van ser vistos fugint per un camí de terra que va cap a Maçanet de la Selva i dels quals encara es busca el rastre.

L'atracament a punta de ganivet sortosament no va provocar cap tipus de lesió a la treballadora. Tot el succés està enregistrat per les càmeres de videovigilància que tenen instal·lades a la benzinera però el propietari assegura que veu complicat que algú detingui els autors. Després dels fets, va denunciar el robatori amb violència i intimidació als Mossos d'Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Farners. La policia científica s'hi va desplaçar per prendre mostres i trobar pistes que els puguin conduir cap als autors dels fets. De moment no hi ha detinguts.

El propietari de la benzinera denuncia que en aquest punt de Vidreres hi falta seguretat i assegura que els Vigilants Municipals de Vidreres o els Mossos d'Esquadra «no fan les rondes de vigilància que diuen fer». I finament afegeix que des del 14 d'octubre que es va produir el robatori doble a les seves dues benzineres «no tinc cap notícia de detinguts ni tampoc quan s'han produït altres robatoris ens avisen si han detingut algú, això és desesperant».

El 14 d'octubre va ser un dia molt sonat a Vidreres pel que fa a l'activitat criminal. I és que els veïns del centre del poble es van trobar amb el caixer de La Caixa mig destrossat. I és que durant la matinada uns lladres van encastar un cotxe contra el banc i van voler endur-se el caixer. I durant la mateixa matinada i en el mateix interval horari, els lladres també van actuar en dues benzineres situades a peu de la N-II on van endur-se les caixes fortes. Una d'elles la mateixa que van atracar dijous.