Un exjutge de Blanes es farà càrrec del cas de la desaparició de la jove madrilenya Diana Quer, com a nou titular del Jutjat de Ribeira (La Corunya). Es tracta de Fèlix Isaac Alonso Peláez qui servia en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 1 de Blanes des del passat mes de març.

Segons es va publicar en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) el passat 25 d'octubre, Alonso va obtenir la plaça de titular al Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 1 de Ribeira -que instrueix el cas de Quer- i que actualment està sent ocupada per una jutge substituta, Maria Marta Guillemet García.

Alonso, que va causar baixa als jutjats de Blanes el 26 d'octubre, i que tenia vint dies per ocupar el nou càrrec, assumirà el cas de la jove madrilenya de 18 anys desapareguda la matinada del 22 d'agost, quan tornava a la casa en la qual estiuejava amb la seva mare i la seva germana a la localitat corunyesa de Pobra do Caramiñal, provinent de les festes del Carmen dos Pincheiros.

Justament dijous passat es va fer públic que la policia ha identificat el conductor del vehicle en el qual van veure la jove per última vegada, al pont de Taragoña, zona on es va trobar el telèfon mòbil de la jove en aigües de la Ria de Arousa. Es tracta, presumptament, d'un home amb antecedents per tràfic de drogues, que conduïa un monovolum o una furgoneta.

En el cas de Diana Quer hi va començar a treballar la magistrada María de les Nieves Corral Montes, que va ser destinada al Jutjat Número 1 de Betanzos després que mesos enrere demanés el trasllat.