Puigdemont rep la distinció de fill predilecte i la medalla d'or d'Amer

El president de la Generalitat ha recordat que el municipi va viure les assemblees de finals del XV, en què "a través del diàleg" es van abolir els mals usos

13.11.2016 | 21:49
Puigdemont rep la distinció de fill predilecte i la medalla d'or d'Amer

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, s'ha convertit aquesta tarda en fill predilecte d'Amer i també ha rebut la medalla d'or del municipi.
En el seu discurs, ha demanat als catalans "no defallir" i ser els "pagesos de remença" del segle XXI en el camí cap a la independència.

Puigdemont ha aprofitat la distinció que li ha atorgat el seu poble natal per recordar que el municipi va viure les assemblees de finals del XV, en què "a través del diàleg" es van abolir els mals usos.

Apel·lant aquest esperit, el president l'ha traslladat al moment actual i ha demanat als catalans recolzar el Parlament i el Govern per poder culminar el procés sobiranista. Carles Puigdemont Durant el seu discurs, on no hi ha faltat la crítica cap a l'Estat –aquí, amb ironia cap a Fernández Díaz- el president de la Generalitat ha recordat que el seu compromís amb el país no és amb raó del seu càrrec sinó "dels seus orígens". D'Amer, de "la pàtria" que el va veure néixer.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema