Una treballadora de la benzinera de Vilobí d´Onyar va patir dilluns un intent de robatori a plena llum del dia en un cèntric aparcament però gràcies a la intervenció d´un veí l´assalt va quedar frustrat i un dels lladres retingut al moment. Els altres dos que l´acompanyaven van fugir amb el cotxe però van ser capturats a Caldes de Malavella per la policia local.

La dona havia deixat el vehicle a l´aparcament que hi ha entre la plaça Nova i el carrer Migdia perquè havia de portar la seva filla a escola a primera hora del matí. En aquell moment, un cotxe se li va apropar i un dels tres ocupants, que duia la cara coberta, la va abordar. Fonts properes al cas indiquen que va reclamar-li la recaptació de la benzinera pensant que anava a ingressar-la al banc però la treballadora es trobava de vacances.

El lladre va intentar estirar la bossa a la dona i en aquest punt del forcejament un veí que va sentir la cridòria va anar a socórrer-la. L´home va tirar al terra el delinqüent per retenir-lo mentre arribaven els Vigilants Municipals, per fer-se càrrec de la situació. Els altres dos lladres van fugir amb el cotxe per no ser arrestats.

La retenció de la matrícula del cotxe per part d´altres testimonis que van acostar-se fins a l´aparcament va permetre que hores després la policia municipal de Caldes acabés detenint els altres dos delinqüents. Es tracta de tres joves de nacionalitat espanyola de 19, 21 i 31 anys veïns de Girona, Caldes de Malavella i Santa Coloma de Farners.

Els Mossos d´Esquadra van fer-se càrrec de les diligències atribuint-los un delicte de robatori amb violència i intimidació en grau de temptatvia. La policia autonòmica és qui els farà passar a disposició judicial.