Un grup de desconeguts van tornar a llançar ous dilluns a la nit i ahir a la tarda, contra diversos cotxes a Vidreres, tal com ja va passar la nit del 31 d´octubre, quan un grup de menors va atacar façanes de cases, d'equipaments públics, de cotxes i al terra, causant indignació entre els veïns del municipi. En aquesta segona ocasió, l´únic objectiu van ser els cotxes dels residents d´un carrer situat al costat del casc antic de la vila. «Estem intentant saber qui són, i creiem que es tracta d´altres menors del mateix grup que ja van cometre actes vandàlics el dia 31 d´octubre» va explicar l´alcalde Jordi Camps, qui va recordar que els actes incívics «costen diners a tots els veïns».

Després dels fets de l´octubre, ja es va identificar com a autors a un grup de 15 joves d´entre 13 i 15 anys de Vidreres. «Els vam reunir a l´Ajuntament, acompanyats dels seus pares i tutors legals i es va acordar que realitzaran treballs a la comunitat» va explicar Camps.

Tal com va fer el dia 1 de novembre, Camps va demanar la col·laboració ciutadana per tal de poder identificar els autors d´aquest nou acte vandàlic, que ha tornat a generar indignació entre els veïns de la localitat , alguns dels quals van denunciar els fets a les xarxes socials. «No entenem per què ho fan i més sabent que si els identifiquem hauran de fer treballs a la comunitat com la resta de joves» va dir el batlle.