Un incendi en un aparcament de Blanes ha obligat a desallotjar vuit pisos de matinada. En total, els serveis d'emergències han fet sortir 17 persones dels edificis. No hi ha hagut ferits però a conseqüència de l'incendi han cremat dos ciclomotors i una rentadora.

En total han participat en les tasques d'extinció d'incendis, set dotacions dels Bombers, tres patrulles de la Policia Local de Blanes, el cap de Protecció Civil, dues dotacions dels Mossos d´Esquadra i dues ambulàncies del SEM.

L'incendi s'ha originat en un pàrquing privat del barri d´Els Pavos ubicat al número 11 del carrer Àngels Planells. La Policia Local de Blanes ha rebut l'avís quan faltaven uns deu minuts per les dotze de la matinada. Ràpidament s'han activat tots els serveis d'emergències. El servei s'ha donat per finalitzat al voltant d'un quart de dues de la matinada.

Mentre s´iniciaven les primeres tasques d´intervenció i extinció, han desallotjat les 17 persones que hi havia en aquells moments en els edificis afectats, distribuïts en un total de vuit pisos.

A conseqüència de l´incendi, s´han cremat dues motos -ciclomotors- i una rentadora que estaven a la zona afectada. Set cotxes, també han resultat afectats pel fum.

Sortosament, cap persona ha resultat ferida i pel que fa al pàrquing tampoc cap habitatge. L'aparcament ha patit danys a la instal·lació elèctrica i els baixants d´aigua. També han quedat malmeses les parets a l'entorn del focus de l'incendi, així com altre tipus de material que hi havia en l´àrea afectada, segons informa l'Ajuntament de Blanes.