La Policia de Lloret es troba uns gendarmes en missió «secreta»

Mossos d'Esquadra no en sabia la seva presència però sí la Policia Nacional

17.11.2016 | 15:54
La Policia Local de Lloret, en una imatge d´arxiu.

Falta de coordinació policial? Això és el que es va trobar la Policia Local de Lloret la matinada de dimecres.

Cap a les cinc, segons informa el Diari Ara, els agents es van trobar uns homes que van dir-los ser gendarmes i anaven armats.

Els policies no se'n van refiar però la sorpresa va ser quan van demanar als Mossos d'Esquadra si en sabien res aquesta suposada missió "secreta" que els francesos duien a terme a Lloret. Els van dir que no i per això se'ls van emportar a comissaria.

Finalment, a les vuit del matí, diu el rotatiu, se'ls va comunicar que sí que eren de vigilància a Lloret per un cas que investiguen.

Aquesta "falta de coordinació" només va ser a la policia catalana, perquè segons informa el diari, la Policia Nacional sí que n'estava alertada. Finalment, Policia Local i ajuntament de Lloret ho van qualificar de "malentès burocràtic".

Això va succeir el dia que el conseller Jordi Jané va trobar-se amb el nou ministre d'Interior. I entre les coses que li va comentar és la manca de coordinació policial. Una falta de cooperació que segurament va entorpir la investigació dels gendarmes francesos desplaçats a Lloret.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema