n El PGA Catalunya Resort de Caldes de Malavella ha finalitzat la construcció de nou viles unifamiliars de luxe de 290 metres quadrats ubicades a l'àrea residencial La Pineda, amb accés directe a totes les instal·lacions i serveis del complex. Aquest últim projecte ha estat dissenyat pels arquitectes Damián Ribas i Jaime Prous i se suma al pla de creixement de desenvolupament residencial.

Les noves viles adossades de disseny intel·ligent i avantguardista amplien l'oferta d'habitatges de PGA Catalunya Resort adaptant-se a un perfil de client que busca una residència amb totes les comoditats d'un complex turístic; un emplaçament privilegiat amb bones connexions, amb la màxima garantia de seguretat i amb accés a les millors instal·lacions esportives i recreatives.

Les nou cases han estat dissenyades pels arquitectes Damián Ribas i Jaime Prous, que han respectat els paràmetres estètics i tècnics del complex. Aquestes viles de línies avantguardistes dialoguen en harmonia entre el disseny i la naturalesa i es troben situades enfront del carrer del forat 7 del Tour Course, a l'àrea residencial La Pineda.