nDiverses entitats de Blanes celebraran avui, diferents activitats per recollir fons econòmics, així com material per a campanyes de recapta que estan en marxa coincidint amb el mes de desembre.

Al teatre blanenc, ahir ja es van recaptar fons per a Càritas Interparroquial amb la representació de l'espectacle L'esclat de nadal a càrrec del grup Miratge, l'entrada del qual costava sis euros. També al teatre, avui a les sis de la tarda l'entitat NABAC durà a terme l'espectacle Records per a tu en benefici de Mifas, Minusvàlids Físics Associats de la Selva. El preu de l'entrada també serà de sis euros.

D'altra banda, avui a partir de les dotze del migdia, es farà una Cercavila Solidària encapçalada pels Manaies de Blanes per recollir fons per a la Marató de TV3, que enguany estarà dedicada a l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Finalment, també avui a la plaça dels Dies Feiners, se celebrarà una nova edició de la Festa del Dia de l'Infant, en la qual es farà una recollida extraordinària de fons econòmics i material de la Campanya de Joguines de Creu Roja Joventut.