Riudellots de la Selva celebrarà, aquest cap de setmana, la quarta edició de la fira del Playmobil, que formarà part de les nombroses activitats organitzades per recaptar fons i destinar-los a la Fundació de La Marató de TV3. Aquesta mostra de diorames dels populars personatges organitzada per l'entitat local Riude&Clicks es podrà visitar a la Sala Polivalent, el dissabte de deu del matí a dues del migdia i de quatre de la tarda a vuit del vespre i el diumenge en el mateix horari, tot i que tancarà una hora abans, a les set de la tarda.

Segons va informar el consistori, l'any passat es van recaptar 5.015 euros i enguany s'espera superar aquesta xifra. Per això, a part de la fira, també es realitzarà una sessió de teatre solidari organitzat per MIFAS, previst per al dissabte a dos quarts de vuit del vespre a la Sala d'Actes, després de la qual tota la recaptació de les entrades es donarà a La Marató.

També es farà una caminada per la plana de l'Onyar organitzada per l'Ajuntament o un campionat social de petanca, previstos per a diumenge al matí, entre altres activitats.