Dos joves han resultat ferits crítics aquest dijous al migdia en un xoc frontal entre dos cotxes a l'N-II a Vidreres (Selva). L'accident s'ha produït a un quart de dues del migdia a l'alçada del quilòmetre 692 on, per causes que es desconeixen, els dos vehicles han col·lidit frontalment. Segons el SEM, els ferits crítics són una noia de 20 anys, que ha estat traslladada a l'Hospital Germans Trias de Badalona, i un noi de 19 anys, evacuat a l'Hospital Josep Trueta de Girona. En l'accident també dues persones més han patit ferides de poca gravetat. Són un jove de 17 anys, que l'han traslladat a l'Hospital de Blanes, i un noi de 28 anys, que ha estat evacuat al Trueta.

L'accident ha tingut lloc a un quart de dues de la tarda, en un tram de l'N-II on la carretera fa una corba i ja hi ha hagut altres sinistres. Els dos ferits crítics viatjaven en un Volkswagen Golf que circulava en direcció sud. Al volant hi anava un jove de 19 anys i al seient de l'acompanyant una noia de 20 anys. Tots dos són veïns de Blanes.

Per causes que es desconeixen, el Volkswagen Golf ha envaït el sentit contrari i ha xocat frontalment contra un Opel Astra que circulava en direcció Girona. L'impacte ha destrossat el morro dels dos vehicles i ha projectat l'Opel Astra damunt la tanca de seguretat que hi ha en aquest punt de l'N-II.

L'accident ha obligat a tallar la circulació en els dos sentits de la marxa fins a les 16:30 hores, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Fins al lloc s'hi ha desplaçat efectius del SEM, tres dotacions dels Bombers i patrulles dels Mossos d'Esquadra.

La jove de 20 anys que anava d'acompanyant al Golf ha estat traslladada en helicòpter fins a l'hospital Germans Trias de Badalona. Tant ella com el noi de 19 anys, a qui una ambulància ha portat al Trueta de Girona, es troben en estat crític.

Els ocupants de l'Opel Astra, un noi de 17 anys i un altre de 28, han resultat ferits menys greus. Al primer se l'ha portat a l'hospital comarcal de Blanes. Al segon, a l'hospital Josep Trueta de Girona.