Els dos joves, veïns de Blanes, que van resultar ferits crítics en l'accident de la N-II a Vidreres segueixen ingressats en estat greu en centres hospitalaris.

El noi de 19 anys que va esr evacuat a l'hospital Trueta segueix ingressat a la UCI i el seu pronòstic és reservat. I la noia de 20 anys que va ser trasllada al centre hospitalari Germans Trias de Badalona, encara hi roman ingressada.

L'accident de trànsit va deixar quatre ferits, dos d'ells crítics. I es va produir en un punt de la via, a tocar grues Viñolas, que s'ha convertit en un punt negre per la seva alta sinistralitat.

El sinistre viari va consistori en un xoc frontal entre dos cotxes a la N-II a l'altura de Vidreres. L'accident va tenir lloc a un quart de dues de la tarda a l'altura del quilòmetre 692 on, per causes que es desconeixen, els dos vehicles van col·lidir frontalment. En aquest tram la carretera fa un revolt i ja hi ha hagut altres sinistres.

Segons va informar el SEM, els ferits crítics són una noia de 20 anys, que va ser traslladada a l'hospital Germans Trias de Badalona, i un noi de 19 anys, que va ser evacuat a l'hospital Josep Trueta de Girona. En l'accident, dues persones més van patir ferides de poca gravetat: un jove de 17 anys, que va ser traslladat a l'hospital de Blanes, i un noi de 28 anys, que va ser evacuat al Trueta, tots dos en estat de ferits menys greus.

Els dos ferits crítics viatjaven en un Volkswagen Golf que circulava en direcció sud. Al volant hi anava un jove de 19 anys i al seient de l'acompanyant, una noia de 20 anys. Tots dos són veïns de Blanes. Per causes que es desconeixen, el Volkswagen Golf va envair el sentit contrari i va xocar frontalment contra un Opel Astra que circulava en direcció Girona. L'impacte va destrossar el morro dels dos vehicles i va projectar l'Opel Astra damunt la tanca de seguretat que hi ha en aquest punt de la N-II.

Restringeixen la circulació

L'accident va obligar a tallar la circulació en els dos sentits de la marxa fins a dos quarts de quatre de la tarda, segons va informar el Servei Català de Trànsit. Fins al lloc del sinistre s'hi van desplaçar efectius del SEM, un helicòpter medicalitzat, tres dotacions dels Bombers i patrulles dels Mossos d'Esquadra.

Almenys dos dels ferits van quedar atrapats en els vehicles i van haver de ser rescatats pels Bombers, segons va confirmar aquest cos d'emergències. La jove de 20 anys que anava d'acompanyant al Golf va ser traslladada en helicòpter fins a l'hospital Germans Trias de Badalona. El jove va ser traslladat en ambulància al Trueta.

Al lloc on es va produir el sinistre -davant de Grues Viñolas-, Foment ja ha començat els treballs per tal d'ampliar la via i crear un carril de serveis a cada banda, segons va explicar ahir l'alcalde de Maçanet de la Selva -localitat a la qual pertany aquest tram-, Antoni Guinó. Segons el batlle, les obres preveuen fer més recte el revolt on es va produir el xoc. «És un revolt molt perillós i s'hi han produït diversos accidents», va lamentar Guinó.