L'incendi d'una cuina en un pis de Blanes ha acabat amb dues persones intoxicades pel fum.

Els Bombers han treballat amb quatre dotacions des de dos quarts de quatre de la matinada en un incendi que s'ha declarat al número 8 del carrer Mallorca, en concret en el tercer pis. A causa de l'incendi, s'han hagut d'evacuar la resta d'inquilins de la planta.

Al lloc dels fets també s'hi ha desplaçat la Policia Local de Blanes, els Mossos així com el SEM. El Servei d'Emergències Mèdiques, segons informen els Bombers, ha traslladat un home per inhalació de fum a l'hospital de Palamós. El ferit, l'inquilí del pis ha incerssat a la cambra hiperbàrica i ja estat donat d'alta. L'altre ferit és un policia local, que segons informa l'ajuntament, també ha resultat ferit per inhalació de fum quan intervenia en les tasques d'emergències.

A causa del foc ha cremat la cuina del pis, la resta de l'habitatge ha quedat ple de fum i els Bombers han hagut de fer tasques de ventilació. Pels volts de tres quarts de cinc, el servei s'ha donat per acabat.

Tot apunta que l´incendi s´ha produït quan l´inquilí del pis s´ha adormit mentre tenia alguna cosa cuinant-se, i s´ha despertat de sobte quan ha sentit el foc.

A causa del sinistre, la cuina ha quedat molt malmesa, i la resta del pis ha patit les conseqüències del fum, que també ha afectat una petita part del sostre del replà i la porta d´accés al pis.