Els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 5 de febrer un home, de 34 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lloret de Mar, com a presumpte autor d´un delicte d´homicidi dolós en grau de temptativa i un delicte de lesions.

A les dues de la matinada del mateix dia 5, els Mossos van rebre l´avís que s´havia produït una baralla en un restaurant de la urbanització Aiguaviva Park de Vidreres. Mentre una patrulla s´adreçava al lloc, una segona trucada va alertar que un dels implicats en la baralla havia estat atropellat per un vehicle de manera intencionada.

Quan els mossos van arribar van contactar amb diversos testimonis. Aquests van explicar que tot havia començat per una discussió a l´interior de l´establiment. Per evitar que la discussió anés a més, un treballador va fer fora un dels implicats.

Al cap d´una estona, el treballador juntament amb un altre home, van sortir del restaurant a fumar, quan l´home que havien fet fora els va envestir amb un vehicle, atropellant un d´ells. Seguidament, el conductor va intentar tornar atropellar la víctima que estava al terra, però l´altre home es va posar al mig per tal d´evitar-ho.

El ferit va ser atès al mateix lloc i traslladat en estat greu a l´hospital Trueta de Girona. Segons l´informe facultatiu, tenia diverses costelles trencades, amputació d´una orella, contusions facials, fractura de l´estèrnum, pneumotòrax pulmonar, cremades abrasives, entre d´altres.

El conductor, que es trobava al lloc dels fets, va ser detingut pels mossos com a presumpte autor de la temptativa d´homicidi amb resultat de lesions.

El detingut, amb antecedents, passarà properament a disposició del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners properament.