El veí de Lloret de Mar detingut diumenge passat per atropellar presumptament el vigilant d'un restaurant de Vidreres, que el va fer fora del local per provocar enrenou a l'establiment, ha ingressat a la presó.

Després de passar davant el jutjat d'instrucció de guàrdia de Santa Coloma de Farners, el jutge ha imputat el detingut, de 34 anys i nacionalitat espanyola, un delicte d'homicidi en grau de temptativa i ha decretat la presó preventiva.

La víctima, un altre veí de Lloret de 51 anys que va ser ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) amb diverses costelles trencades, amputació d'una orella, contusions facials, fractura de l'estern, pneumotòrax pulmonar i cremades abrasives, ha estat traslladat a planta i evoluciona favorablement.

Els fets van tenir lloc entre les 01:00 i les 02:00 hores al restaurant Mas Cabanyes de la urbanització Aiguaviva Park de Vidreres.

Els Mossos d'Esquadra van rebre una trucada per alertar-los que un individu discutia amb d'altres persones en aquell establiment i, mentre la patrulla arribava i per evitar que el conflicte anés a més, el vigilant va fer fora el causant de l'enrenou.

Quan el vigilant i una altra persona van sortir a fumar, l'home, que esperava a l'interior del seu vehicle, els va envestir tots dos i va deixar el primer a terra ferit de gravetat, després del que va intentar atropellar-lo de nou sense èxit.

En arribar, la patrulla dels Mossos va comprovar que l'agressor havia consumit drogues i alcohol.