Un veí de Sant Feliu de Buixalleu va morir ahir al migdia mentre treballava a casa seva amb el tractor. El vehicle agrari va bolcar-se i els serveis d'emergències, quan van arribar al mas, no van poder fer res per salvar-li la vida. La víctima, Miquel Massaguer, tenia 65 anys i era veí del poble.

Els fets es van desencadenar pels volts de tres quarts d'una del migdia en un mas de la part alta del municipi de Sant Feliu de Buixalleu. L'home es trobava treballant a casa seva en un tros de terreny del seu mas i per causes que es desconeixen, el tractor se li va descontrolar i va bolcar.

Això va provocar que l'home quedés atrapat a sota del tractor. Ràpidament, testimonis van alertar els serveis d'emergències sobre el fet. S'hi van desplaçar el SEM, els Mossos d'Esquadra i els Bombers.

Aquests darrers van ajudar a aixecar la maquinària agrícola i tot seguit, van intentar salvar-li la vida. Els serveis mèdics del SEM, però, no van poder-hi fer res. Els Mossos d'Esquadra es van fer càrrec del cas. El fet, però, no és un accident laboral ja que va succeir a casa del difunt.

La víctima es deia Miquel Massaguer i era conegut al seu poble, Sant Feliu de Buixalleu, entre d'altres coses, perquè havia viscut tota la seva vida en un mas del municipi però també perquè havia format part de la Societat de Caçadors de Sant Feliu de Buixalleu i, de fet, n'havia estat el seu president.