La incorporació d’esmorzars de forquilla o d’un mercat del rebost d’hivern seran algunes de les grans novetats de la quarta edició del Fiporc de Riudellots de la Selva, que enguany se celebrarà del 18 al 19 de febrer i que serà inaugurada pel conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Josep Rull.

La fira, que ha estat presentada aquest matí al Mercat de Lleó de Girona, disposarà d’una àrea gastronòmica ampliada amb nous expositors on es podrà degustar el popular arròs amb galta de porc, però també nous plats com porc a l’espasa o aranya de porc a la brasa.

A més, durant tot el cap de setmana es realitzaran tallers, demostracions del procés de la matança, exposicions o activitats infantils. «El Fiporc és un gran potencial per a l’economia de Riudellots» ha destacat l'alcaldessa, Montserrat Roura.

La mostra, que s'iniciarà divendres amb la celebració d'unes jornades tècniques destinades a professionals del sector porcí, comptarà amb la participació d’un centenar de voluntaris i espera superar els 9.000 visitants de l'edició anterior.