De vegades hi ha històries que costen de creure i aquesta en pot ser una: els Mossos han detingut un jove que estava robant el cablejat elèctric en una casa nova per estrenar de Lloret.

Fins aquí tot normal, però és que ell mateix quan els Mossos van anar a la casa en qüestió els va obrir la porta i llavors, els va voler despistar dient-los que tenia la seva documentació a dins. Quan el van perdre de vista, el noi ja estava intentant fugir pel balcó.

Els agents de la comissaria de Blanes van arrestar-lo tot seguit. Es tracta d'un home, de 28 anys, de nacionalitat espanyola i sense domicili conegut, el qual va quedar acusat de ser el presumpte autor d’un robatori amb força.

Tot es remunta a quarts de sis de la tarda del 19 de febrer, quan els Mossos van saber que una persona estava forçant una casa de la urbanització de Rocagrossa de Lloret.

Els agents en arribar al lloc van comprovar que la porta principal estava forçada però que la porta estava tancada per dins. Al trucar la porta, un jove va sortir i va obrir. La policia va demanar la documentació a l’home que va contestar que la tenia a l’interior del domicili.

Al cap d’uns minuts, els agents van dirigir-se a la part posterior de la casa i van veure com el jove havia sortit per la balconada i duia una motxilla amb intenció de fugir.

A l’interior de la bossa portava cable elèctric i eines: quatre tornavisos, una eina multi usos, dos claus angleses, una cisalla, guants i un joc de puntes de tornavís.

La patrulla va constatar que gran part de la instal.lació elèctrica estava desmuntada. La casa era de nova construcció però no estava habitada.

Els agents van detenir a l’home per un delicte contra el patrimoni. El detingut, amb antecedents, va quedar en llibertat i va ser citat per tal de presentar-se davant del jutjat d’instrucció de guàrdia de Blanes.