El servei ferroviari entre Malgrat de Mar (Maresme) i Blanes de les línies R1 i RG1 van quedar interrompudes ahir durant quasi tres hores a causa d'un atropellament mortal que es va produir a un quart de set del matí a Malgrat de Mar. Segons va informar Renfe, el servei va quedar interromput entre les estacions de Pineda Mar i Blanes, i no entre Mataró i Blanes com s'havia anunciat a primera hora del matí.

Els viatgers del tren afectat, amb sortida a Blanes a les 06.05 h i arribada a l'Hospitalet de Llobregat a les 07.35 h, van ser evacuats i encaminats cap a l'estació de Malgrat de Mar, on van poder continuar el seu desplaçament amb tren. A partir de les 07.20 h, la companyia ferroviària va posar en marxa un servei alternatiu per carretera entre Pineda de Mar, on hi havia més capacitat per estacionar els autocars, i Blanes, mentre que des d'aquesta localitat de la selva marítima fins a Portbou es va cobrir el trajecte amb ferrocarril.

El servei ferroviari de les línies R1 i RG1, finalment es va restablir poc abans de les nou del matí, moment a partir del qual es va recuperar la freqüència i horari de pas habitual de manera progressiva.