Grupo Especializados Media SL ha estat distingida com la millor iniciativa emprenedora La Selva 2016 pel Consell Comarcal de la Selva. Aquesta empresa, de l'emprenedor Pol Ribas Pibernat, de Vilobí d'Onyar, ha rebut el reconeixement aquest dijous en un acte que s'ha fet al Centre Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners. A l'acte hi han assistit familiars i amics i també representants polítics municipals, altres emprenedors de la comarca i els tècnics del Consell Comarcal.

El responsable d'Empresa, Pere Mas, ha destacat que el projecte del Grupo Espcializados Media SL ha estat seleccionat d'entre els més de 300 als quals el Servei de Creació d'Empreses del Consell Comarcal ha assessorat.

A l'hora de fer la selecció, ha explicat Mas, s'han tingut en compte aspectes com l'esperit emprenedor en una persona molt jove, el seu caràcter tecnològic, el creixement que ha experimentat l'empresa en poc temps i la generació de llocs de treball. Pol Ribas ha explicat com sorgeix el projecte de crear un mitjà de comunicació en línia sobre tecnologia digital.