El jove de 21 anys que el 12 de març de matinada es va accidentar al polígon de Puigtió de Maçanet de la Selva estava participant en una carrera il·legal. El noi va resultar ferit crític, va estar lluitant entre la vida i la mort i encara es troba ingressat a l'UCI de l'hospital Josep Trueta de Girona, però està estable.

Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit (ART) de Girona el dia de l'accident van veure sospitosa la forma contra la qual havia acabat xocant el cotxe contra un fanal del polígon i arran d'això van començar a fer un estudi acurat, en el qual han pogut analitzar velocitats i altres factors.

Finalment, els Mossos d'Esquadra que es dediquen a investigació d'accident de Trànsit de Girona han pogut concloure que el jove el que estava fent era participar en una carrera il·legal per la zona del polígon de Puigtió de Maçanet quan va produir-se el sinistre viari que gairebé li costa vida. Per aquest motiu, el jove de 21 anys ha acabat imputat com a presumpte autor d'un delicte de conducció temerària.

Cal recordar que l'accident de trànsit va causar molta commoció a la comarca perquè la víctima, que va sobreviure de miracle, va impactar de forma violenta contra un fanal. Les caues de l'accident, però, es desconeixien.

Extret d'entre la ferralla

Els fets van succeir el dia 12 de març pels volts de dos quarts de quatre de la matinada, al carrer Santa Coloma del polígon industrial Puigtió. El jove conduïa un Citroën Saxo i n'era l'únic ocupant. El noi praticipava en una carrera il·legal, de la qual només ell va sortir malparat, perquè els altres participants per ara no han estat localitzats. El noi va xocar contra el fanal i el seu cotxe va quedar totalment fet miques, fins i tot els Bombers van haver de treure'n el cos després d'excarcerar-lo d'entre la ferralla. El noi va ser operat, va entrar a l'UCI i es troba ingressat a l'hospital Josep Trueta de Girona.