L'Audiència de Girona condemna a 10 mesos de presó l'acusat d'intentar violar la dona i amenaçar-la amb un ganivet en un pis a Blanes a matinada del 10 d'octubre del 2015. José Manuel Arcos s'enfrontava a una pena de 8 anys i mig de presó però el tribunal només l'ha pogut condemnar per un delicte de lesions lleus en l'àmbit domèstic. Al judici, no van declarar ni l'acusat ni la víctima ni tampoc el germà del processat, que en el moment dels fets era a l'habitatge cuidant cinc criatures menors d'edat.

Per això, l'Audiència l'ha absolt de l'intent d'agressió sexual amb penetració i del delicte d'amenaces. A banda dels 10 mesos de presó, Arcos no es podrà apropar a la víctima durant 2 anys i 10 mesos i li prohibeixen portar armes durant 2 anys i 3 mesos.

La sentència considera provat que cap a les quatre de la matinada del 10 d'octubre del 2015 el processat va colpejar la seva parella sentimental en un pis de Blanes i davant cinc nens menors d'edat que, en aquell moment, es trobaven a l'habitatge.

Com a conseqüència dels cops, la dona va patir una ferida al nas per una mossegada, esgarrapades al coll i a l'esquena, excoriacions als malucs i al genoll i un hematoma al nas.