L'incendi d'un vehicle dilluns a la tarda, va provocar alarma entre els conductors que en aquell moment, circulaven per la carretera Gi-551. El succés es va produir pels volts de les vuit del vespre en aquesta via que uneix Sant Hilari Sacalm amb Santa Coloma de Farners.

Per causes que es desconeixen, el cotxe es va incendiar i les flames van ser tan violentes que van calcinar del tot el vehicle. Tot i que els Bombers van treballar intensament per sufocar les flames, finalment va ser impossible salvar el cotxe. A causa de l'incendi, es va fondre l'alumini del turisme i Carreteres es va haver de fer càrrec de la neteja del ferm. No hi va haver cap ferit.

També dilluns a la tarda, a la mateixa hora, es va originar un incendi en un habitatge d'Arbúcies. Segons van informar els Bombers de la Generalitat, el foc es va declarar a la cuina d'un immoble del carrer Segimon Folgueroles, quan la campana extractora es va incendiar. Fins al lloc del succés, s'hi van desplaçar tres dotacions que va fer tasques d'extinció i revisió. En aquest incendi, tampoc es van produir ferits ni es van haver d'efectuar evacuacions.