Un dels hotels del grup Guitart a Lloret de Mar construirà un parc aquàtic amb diversos tobogans dins les seves instal·lacions. Així ho va confirmar ahir la cadena hotelera, qui va avançar que està previst que s'inauguri abans de l'estiu i que comptarà amb un tret distintiu respecte a altres equipaments similars: estarà il·lustrat i decorat per la dibuixant catalana Pilarín Bayés. De fet, va ser la mateixa dibuixant qui va anunciar aquesta col·laboració en una entrevista feta pel diari Ara.

Així, segons va informar la cadena hotelera, el parc aquàtic es construirà en un espai de 3.500 metres quadrats dins el Guitart Central Park Aqua Resort, i la cadena té la intenció d'obrir aproximadament el 24 de juny, per Sant Joan. Tot i això, de moment es des coneixen detalls específics d'aquest projecte el disseny del qual «encara no està definit». En uns primers esbossos facilitats pel grup Guitart Hotels, es poden veure diversos tobogans -en podria acabar tenint 5 o 6- o una piscina d'onades que, en principi, no s'acabaria materialitzant.

Aquesta serà la segona col·laboració que realitza Pilarín Bayés amb aquesta cadena hotelera, ja que el 2012, la dibuixant es va encarregar de decorar amb les seves creacions sis suites familiars de l'Hotel Guitart Monterey. Les suites es van decorar amb diferents temàtiques basades en diversos contes infantils: la Caputxeta vermella, en Pinotxo, Els 3 porquets, la Blancaneu, la Rateta o en Patufet. Una idea que també es vol implantar al Guitart resort. A més, Bayés va il·lustrar també els contes infantils escrits Cristina Cabañas, presidenta del grup hoteler.

Aquest hotel no serà el primer de la localitat lloretenca a integrar un parc aquàtic. L'Evenia Olimpyc Resort, el Rosamar Garden Resort o l'hotel Gran Garbi ja en tenen que incorporen diversos tobogans i atraccions.