Els conductors que ahir, a primera hora de la tarda, circulaven per la C-63 a Lloret de Mar van patir retencions. El motiu és que a tres quarts de dues de la tarda es va produir un xoc frontal entre un turisme i una furgoneta al punt quilomètric 3,5 d'aquesta carretera, poc abans del túnel de la C-63 que queda a prop de Lloret.

Això va obligar a tallar la via i a donar pas alternatiu, cosa que va deixar llargues cues de vehicles (que s'havien de desviar passant pel centre de la localitat). A causa de l'accident, un dels ocupants dels automòbils implicats va resultar ferit de poca gravetat i va haver de ser traslladat fins a l'hospital de Blanes.

Segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT), el sinistre es va produir abans de les dues de la tarda. El xoc entre els dos cotxes, un Nissan Juke i un Fiat Ducato, va provocar que els serveis d'emergències haguessin de restringir el pas de vehicles a la C-63 -a l'altura de Lloret- al llarg de dues hores.

D'aquesta manera, quan passaven pocs minuts de tres quarts de quatre de la tarda, el SCT va donar per normalitzada la circulació a aquesta carretera. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, així com efectius dels Bombers de la Generalitat i del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM).