La Policia Local de Blanes incorpora cinc interins fins a l'octubre

Durant aquests dies han fet un curs de formació a les dependències del cos de seguretat local, i començaran a treballar aquesta setmana

16.05.2017 | 11:58
La Policia Local de Blanes incorpora cinc interins fins a l'octubre

La Policia Local de Blanes ha incorporat cinc agents interins per treballar fins a l´octubre.

Durant aquests dies han fet un curs de formació a les dependències del cos de seguretat local, i començaran a treballar aquesta setmana.

Els cinc agents interins han rebut les credencials per iniciar la seva nova tasca a la Policia Local de Blanes. L´alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, els ha rebut al despatx d´alcaldia, donant-los la benvinguda i desitjant-los molta sort en aquesta tasca. Acompanyava a l´alcalde l´inspector en cap de la Policia Local de Blanes, Joan Garcia, així com el secretari de la corporació local, Joan Solà, i el cap tècnic de Recursos Humans, Rafa González.

Miquel Lupiáñez ha encoratjat els cinc nous agents a complir amb el seu treball, sense oblidar que el seu principal objectiu ha de ser estar al costat de la ciutadania, ajudar-los en el què puguin necessitar. En aquest sentit, l´alcalde també els ha animat a treure el màxim rendiment d´aquesta experiència que repercutirà en la seva formació professional i personal, així com de cara a la seva carrera laboral.

Els cinc agents amb les autoritats - Ajuntament de Blanes

Els cinc agents interins han realitzat aquests dies un curs de formació de 40 hores que se´ls ha impartit a les dependències de la Policia Local de Blanes. Un cop enllestida, està previst que durant aquesta setmana s´incorporin a la feina i comencin a treballar en les tasques assignades.

Les seves funcions seran de reforç del Servei de Vigilància de la zona de la platja i la façana marítima, així com tasques de regulació de trànsit, control del compliment de les ordenances municipals i d´estacionament de vehicles. El seu àmbit d´actuació es circumscriu al centre de la vila, així com a les tres principals zones de bany i platges de Blanes: Cala Bona, Blanes Centre i S´Abanell.

El seu període de treball a la Policia Local de Blanes finalitzarà a l´octubre, ja que el seu contracte no pot ser superior als sis mesos al contemplar-se així en la legislació vigent pel que fa a les administracions locals. Inicialment es va fer la selecció d´un total de sis agents, però un d´ells va renunciar de mutu propi a la seva plaça. Al no haver quedat cap altre aspirant que hagués superat les proves, s´ha hagut de reduir la incorporació a cinc efectius.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

La Selva

Lloret de Mar aixeca el tancament cautelar de la discoteca St. Trop, que reobrirà aquesta nit

Lloret de Mar aixeca el tancament cautelar de la discoteca St. Trop, que reobrirà aquesta nit

L'Ajuntament ha avalat la memòria de seguretat i el pla d'autoprotecció del local, que inclou la...

Lloret de Mar demana els contractes dels vigilants de seguretat a 17 discoteques

Lloret de Mar demana els contractes dels vigilants de seguretat a 17 discoteques

Els locals amb un aforament superior a les 500 persones, tenen deu dies per respondre el...

El vídeo de la pallissa mortal a Lloret de Mar

El vídeo de la pallissa mortal a Lloret de Mar

Alerta: Aquest contingut conté imatges que poden ferir la sensibilitat dels lectors

Detenen tres joves per violar una noia de 19 anys a Lloret

Detenen tres joves per violar una noia de 19 anys a Lloret

Els nois, que són alemanys de procedència marroquina, es trobaven de vacances al municipi i van...

Record pel jove si es pot aquesta mateixa nit

En cas que finalment el St. Trop' pugui reobrir avui les portes, no serà una nit com qualsevol...

Enllaços recomanats: Premis cinema