La Policia Local de Blanes incorpora cinc interins fins a l'octubre

Durant aquests dies han fet un curs de formació a les dependències del cos de seguretat local, i començaran a treballar aquesta setmana

16.05.2017 | 11:58
La Policia Local de Blanes incorpora cinc interins fins a l'octubre

La Policia Local de Blanes ha incorporat cinc agents interins per treballar fins a l´octubre.

Durant aquests dies han fet un curs de formació a les dependències del cos de seguretat local, i començaran a treballar aquesta setmana.

Els cinc agents interins han rebut les credencials per iniciar la seva nova tasca a la Policia Local de Blanes. L´alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, els ha rebut al despatx d´alcaldia, donant-los la benvinguda i desitjant-los molta sort en aquesta tasca. Acompanyava a l´alcalde l´inspector en cap de la Policia Local de Blanes, Joan Garcia, així com el secretari de la corporació local, Joan Solà, i el cap tècnic de Recursos Humans, Rafa González.

Miquel Lupiáñez ha encoratjat els cinc nous agents a complir amb el seu treball, sense oblidar que el seu principal objectiu ha de ser estar al costat de la ciutadania, ajudar-los en el què puguin necessitar. En aquest sentit, l´alcalde també els ha animat a treure el màxim rendiment d´aquesta experiència que repercutirà en la seva formació professional i personal, així com de cara a la seva carrera laboral.

Els cinc agents amb les autoritats - Ajuntament de Blanes

Els cinc agents interins han realitzat aquests dies un curs de formació de 40 hores que se´ls ha impartit a les dependències de la Policia Local de Blanes. Un cop enllestida, està previst que durant aquesta setmana s´incorporin a la feina i comencin a treballar en les tasques assignades.

Les seves funcions seran de reforç del Servei de Vigilància de la zona de la platja i la façana marítima, així com tasques de regulació de trànsit, control del compliment de les ordenances municipals i d´estacionament de vehicles. El seu àmbit d´actuació es circumscriu al centre de la vila, així com a les tres principals zones de bany i platges de Blanes: Cala Bona, Blanes Centre i S´Abanell.

El seu període de treball a la Policia Local de Blanes finalitzarà a l´octubre, ja que el seu contracte no pot ser superior als sis mesos al contemplar-se així en la legislació vigent pel que fa a les administracions locals. Inicialment es va fer la selecció d´un total de sis agents, però un d´ells va renunciar de mutu propi a la seva plaça. Al no haver quedat cap altre aspirant que hagués superat les proves, s´ha hagut de reduir la incorporació a cinc efectius.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema