Uns 2.700 abonats d'Anglès i Bonmatí es queden sense llum

El tall va durar dues hores i va afectar, sobretot, el poble anglesenc, que va quedar a les fosques

19.05.2017 | 09:10

La desconnexió d'una línia elèctrica va deixar ahir sense llum 2.694 abonats de Bonmatí i Sant Julià de Llor i Anglès, durant bona part de la tarda. Segons va informar la companyia Fecsa Endesa, el tall de llum va ser fruit d'una «avaria fortuïta» que va ser resolta cap a les sis de la tarda.

La localitat més afectada per la manca de subministrament elèctric va ser Anglès, on pràcticament tot el poble va quedar a les fosques. «A nivell de serveis, només ens han trucat del Centre d'Atenció Primària (CAP) per tenir més informació», va explicar ahir l'alcaldessa, Àstrid Desset (CiU).

A Anglès, una vegada recuperada la llum, va tornar a caure uns minuts, fins que finalment es va recuperar la normalitat.

Respecte a Bonmatí i Sant Julià de Llor, l'afectació d'aquest tall de llum va ser menor. «Quan ens ha arribat l'alerta de l'avaria ens hem alarmat perquè semblava que afectava molta gent, però finalment, al nostre terme municipal, han estat molt pocs els que s'han quedat sense llum», va precisar el batlle, Marc Garcia (GISJLLIB-AM).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema