Tres dies sense aigua a les urbanitzacions Lloret Residencial i MontLloret

L'ajuntament lamenta que l'empresa subministradora ha incomplert novament el contracte i actua d'urgència per recuperar el servei

30.05.2017 | 15:07
La problemàtica de l´aigua persegueix aquesta urbanització fa molt temps.

Els veïns de les urbanitzacions Lloret Residencial i MontLloret han tornat a quedar-se sense aigua. Aquest cop, algunes cases han estat sense el servei des del dissabte i són desenes les incidències que ha registrat l'ajuntament per aquest cas. El responsable del subministrament de les urbanitzacions és l'empresa Riera de Cabanyes (propietat de Rec Madral), a qui l'ajuntament acusa d'incomplir novament el contracte, no invertir en la xarxa de subministrament i deixar els veïns sense un servei bàsic. Per això, el consistori ha hagut d'actuar d'urgència i, a través de la concessionària Aqualia, recuperar el servei. L'alcalde, Jaume Dulsat, assegura que la situació és "insostenible" perquè dura ja fa uns deu anys i demana als veïns que es donin de baixa de Riera de Cabanyes i sol·licitin l'alta a la companyia municipal, que ja té la infraestructura a punt per poder-los subministrar aigua.

Aquesta situació es ve produint en els darrers anys, sobretot durant els mesos d'estiu quan el consum d'aigua augmenta. Aquest any, però, ja es van registrar algunes incidències per Setmana Santa i ara, al mes de maig, la situació s'ha complicat.

questa nit, tècnics de l'ajuntament han estat treballant fins ben entrada la matinada per poder solucionar la situació i fer que els veïns recuperin el subministrament. L'alcalde recorda que l'ajuntament no tindria l'obligació d'actuar. "Ho fem per sensibilitat amb els veïns i per garantir un servei bàsic", ha valorat. Per això, insta l'empresa subministradora per tal que faci "tot el necessari a la seva xarxa per restablir el servei a tothom".

Demanen als veïns que es passin a la companyia municipal

Dulsat ha denunciat que la situació és "insostenible" i fa ja massa temps que dura. Recorda, a més, que l'ajuntament va invertir prop de 3 milions per fer front a aquesta problemàtica i per garantir la connexió d'aquestes urbanitzacions a la xarxa municipal d'aigua. Ara, però, falta que els veïns es donin de baixa de Riera de Cabanyes i es passin a la companyia municipal. Un cop els veïns facin el pas, serà l'ajuntament el responsable del subministrament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema