Fins a 14 vehicles dels Bombers han treballat tota la nit a Santa Coloma de Farners en un incendi

Les flames han afectat el cobert exterior on hi ha el magatzem de la fàbrica que un cop extingit l'incendi s'ha acabat esfondrant.

Sortosament no es va haver de desallotjar cap veí ni tampoc hi ha hagut cap ferit.

L'incendi es va declarar quan passaven pocs minuts de les deu de la nit en aquesta fàbrica situada a peu de la Carretera vella de Sant Hilari, la GI-551.

Les flames eren espectaculars i molts veïns de Santa Coloma es van acostar fins a Can Malladó fruit del fum que sentien.

Al lloc dels fets s'hi van desplaçar els serveis d'emergències i la Policia Local de Santa Coloma va acordonar la zona perquè no s'hi acostés ningú massa a prop de l'incendi.

Durant tota la nit els Bombers han treballat per contenir les flames i per evitar que anessin cap a cap altra nau de la zona.

Quan faltaven pocs minuts per les set del matí, els efectius d'extinció d'incendis l'han donat per extingit. Les flames han esfondrat el sostre del magatzem exterior on hi havia molt de combustible, ja que s'hi fabriquen palets de fusta i plàstic en aquesta fàbrica.

Durant el matí està previst que algun vehicle dels Bombers torni al lloc per revisar que no hagi quedat cap punt calent i hi pogués haver algun tipus de revifalla.