Una fàbrica de palets de Santa Coloma de Farners es va incendiar dimecres a la nit, la qual cosa va provocar grans flamarades i molta fumera que es va poder veure i sentir des de molts punts de la capital de la Selva. El foc va cremar amb força a causa de l'alt nivell de combustible que hi havia emmagatzemat a les instal·lacions.

Fins al lloc de l'incendi s'hi van desplaçar 14 vehicles dels Bombers de la Generalitat, que van estar treballant tota la nit per extingir les flames del cobert on es guardaven els palets de la fàbrica Inka Palets, ubicada al barri de Can Malladó.

La virulència de les flames va afectar el cobert exterior, on hi ha el magatzem de la fàbrica, que un cop extingit ahir el matí, va acabar cedint i tota l'estructura es va acabar esfondrant. Malgrat el foc, durant la nit i mentre van durar les tasques d'extinció, no es va haver de desallotjar cap veí ni tampoc hi va haver cap ferit. Els Mossos d'Esquadra estan investigant la causa de l'incendi.

Nou hores de feina

El foc es va declarar quan passaven pocs minuts de les deu de la nit de dimecres en aquesta fàbrica situada a peu de la Carretera vella de Sant Hilari, la GI-551. Al lloc dels fets es van desplaçar els serveis d'emergències i la Policia Local de Santa Coloma va acordonar la zona perquè ningú s'acostés massa a prop de l'incendi.

Els Bombers van estar treballar tota la nit per contenir les flames i per evitar que anessin cap a una altra nau de la zona.

Quan faltaven pocs minuts per a les set del matí, els efectius van donar l'incendi per extingit, nou hores després d'haver-se declarat.

L'aspecte del solar on abans hi havia aquest recinte cobert, actualment ja no té res a veure amb el del dimecres, ja que el sostre del magatzem exterior i tota la seva estructura, es va esfondrar. Aquest efecte va ser causat per tot el combustible emmagatzemat i l'alta temperatura que va agafar l'edifici, on es fabriquen palets de fusta i plàstic.

Durant el matí d'ahir, els Bombers van tornar-hi per revisar el solar i l'estructura ara cremada.