Blanes va estrenar ahir la campanya Blanes & Tu. Descobreix-lo, una acció promocional que pren el relleu a cinc anys de Blanes 12 i que té com a objectiu oferir «més qualitat» i «millorar el producte». Durant la jornada d'ahir, els visitants van poder gaudir de més d'una vintena d'actes entre els quals van destacar diverses activitats infantils, visites guiades, exposicions i concursos.

Tot i això, n'hi va haver tres que van sobresortir per sobre de la resta: la Mostra Gastronòmica TastABlanes, un concert amb el popular grup català Animal i l'acció comercial Venem a la Fresca. La primera es va celebrar de les 7 de la tarda fins a la 1 de la matinada al passeig de Dintre i va comptar amb la participació de més d'una vintena de locals de restauració de la vila.

El segon va ser el concert gratuït a càrrec del grup Animal, que es va fer a les 11 de la nit a la plaça dels Dies Feiners. Finalment, l'Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) va organitzar l'acció comercial Venem a la Fresca, durant la qual diversos locals del centre del municipi van treure reclams a l'exterior de les botigues per convidar la gent a entrar.

La festa seguirà avui amb activitats com: una sortida conjunta de paddle surf, visites guiades al Jardí Botànic Marimurtra i Pinya de Rosa, o una excursió amb vaixell, entre altres.

Agafant l'experiència positiva viscuda els darrers anys amb Blanes 12, a partir d'ara Blanes & Tu pren el relleu perseguint el mateix objectiu de promocionar i posicionar aquest municipi de la Costa Brava com a ciutat comercial, cultural, gastronòmica i turística. És per això que, per descobrir tots aquests atractius, s'han organitzat fins a 22 activitats aptes per a un ample ventall de gustos i edats.

En la línia de l'acció promocional que s'havia fet els últims anys, aquesta nova campanya pretén oferir a blanencs i visitants diversos ingredients que contribueixin a poder conèixer millor les qualitats principals del municipi.