L'incendi d'una barraca de fusta situada al costat d'una casa de la urbanització Residencial Park de Maçanet de la Selva va posar al descobert un cultiu de 150 plantes de marihuana.

L'incendi es va declarar cap a dos quarts de dotze de la nit i fins al lloc s'hi van desplaçar quatre dotacions de Bombers, efectius de la guàrdia municipal i el SEM. També hi va anar una patrulla dels Mossos d'Esquadra alertada pels Bombers, els quals durant les tasques d'extinció van descobrir que a la casa hi creixia una plantació de marihuana.

Tècnics de la companyia Endesa van anar fins a la parcel·la i van comprovar com l'inquilí de l'habitatge, un home de 48 anys que es trobava al lloc, havia punxat la llum del carrer. Precisament, allò que va originar les flames va ser una sobrecàrrega de la instal·lació elèctrica.Setanta plantes

Després que els tècnics tallessin la llum i els Bombers remullessin la zona, els Mossos d'Esquadra van entrar al cobert i a dins hi van trobar unes 70 plantes que feien mig metre d'alçada en una estança, i a l'altra, 80 més, però aquestes ja arribaven fins als 70 centímetres.

Els Mossos d'Esquadra van detenir l'inquilí de l'habitatge per un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric. Posteriorment, la policia va deixar la detenció sense efecte en espera que el jutjat citi l'home a declarar.