L'acusat d'agredir sexualment una nena de 10 anys a Arbúcies el 2 de novembre del 2015 va reconèixer ahir que li va fer petons i li va tocar els pits. Segons va explicar al judici, que es va fer a l'Audiència de Girona, la víctima era veïna seva i l'anava a veure sovint a casa.

Segons sosté la fiscalia, aquell dia, cap a les sis de la tarda, la va convèncer perquè entrés a casa d'ell amb l'excusa de donar-li xocolata. Un cop dins el pis, la va tancar a l'habitació i la va empènyer sobre el llit.

«Es va abraonar sobre d'ella i li va començar a tocar els pits i a fer-li petons a la boca, alhora que intentava abaixar-li els pantalons», va relatar la fiscal, sostenint que el processat buscava «satisfer els seus desitjos lúbrics vencent, amb la força física, qualsevol intent d'oposició» de la nena. Segons l'acusació, el processat li va arribar a posar el dit a la zona de l'anus.

«Hi va haver una mirada que em va portar a fer això», va assegurar el processat, que ara té 20 anys. Tot i això va negar que li posés el dit a la zona de l'anus i que l'amenacés per evitar que el denunciés, tal i com sosté la fiscalia. A més va afirmar que la nena no va cridar ni demanar auxili en cap moment i que ella mateixa va marxar de l'habitació. «Per a res em va dir que parés», va afegir.

Inicialment, la fiscalia l'acusava d'un delicte d'agressió sexual a menor de 16 anys i demanava una pena de 12 anys de presó i 10 anys de llibertat vigilada. Al final del judici, la fiscal va modificar la petició i ara demana 5 anys i 6 mesos de presó per agressió sexual i amenaces amb una atenuant de reparació del dany, perquè l'acusat ha consignat 1.600 euros per fer front a la indemnització. La defensa, en canvi, considera que és un abús sexual i sol·licita 1 any i 3 mesos de presó.