Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Farners van detenir un home per encobrir l'autor de l'atropellament que es va produir dijous de la setmana passada a la urbanització de Montbarbat.

L'arrestat és un veí de Sant Adrià del Besós, de 29 anys i nacionalitat espanyola. Els agents que es troben investigant el succés van arrestar aquest jove el dilluns a Santa Coloma de Farners després d'esbrinar que l'home estava encobrint l'autor dels fets.

Va quedar acusat de ser el presumpte autor d'un delicte d'encobriment i també d'un d'amenaces lleus. Segons la investigació, aquest home va anar a trobar la víctima poc abans dels fets i la va amenaçar.

La investigació policial per part dels agents de Santa Coloma segueix oberta i els Mossos busquen el conductor que va atropellar un veí de Maçanet i li va passar per sobre tres vegades. La policia té identificat l'agressor, que va ferir la víctima intencionadament després d'una discussió a Maçanet.

Cal recordar que els fets es van produir dijous de la setmana passada al carrer Sant Miquel de Maçanet pels volts de dos quarts de vuit del vespre, quan una discussió entre dos homes va acabar amb un d'ells atropellat.

El conductor va passar per sobre de la víctima tres vegades de manera intencionada i després va fugir, deixant l'afectat ferit greu a terra. Durant el trajecte també va atropellar una segona persona, la qual, sortosament va resultar il·lesa. Un veí va intentar aturar el vehicle sense èxit, llençant-li una totxana. De seguida es van activar els serveis d'emergència, que van assistir l'home, que va ingressar a l'hospital Josep Trueta de Girona amb lesions importants a la cama.