Les zones blaves dels espais de platja i turístics de Lloret de Mar s'hauran de pagar a partir d'avui. Segons va informar ahir l'Ajuntament, es tracta de 570 places d'aparcament que seran de pagament fins al pròxim 11 de setembre, quan es doni per acabada la temporada d'estiu.

A les zones turístiques que afecten el carrer Mestres - la Zona esportiva; Can Saragossa - Teatre; carrer Josep Tarradellas; carrer Francesc Macià i Llussà, l'horari serà de vuit del matí fins a dotze de la nit i el preu, de 0,0166 euros el minut. Hi haurà la possibilitat d'obtenir un abonament diari de 10 euros. L'altra zona serà de platja i inclourà: Fenals - passeig Ferran Agulló; carrer Puerto Rico; pl. Alfred Sisquella i la platja de Canyelles. L'horari serà de deu del matí a sis de la tarda i el preu serà de 0,032 ?/min.

«S'ha iniciat la campanya informativa d'inici de temporada i les persones que tenen les funcions de control ja estan rebent les instruccions i protocols d'actuació, fent especial èmfasi en la informació a l'usuari, la bona gestió i la qualitat del servei», va destacar el regidor d'aparcament, Antonio Lorente.