Protesta a cop de cassola dels veïns de la urbanització Residencial Park de Maçanet perquè no tenen aigua potable

Reclamen solucions a l'ajuntament sobretot de cara al cap de setmana on la població es multiplica

01.07.2017 | 19:57
Els veïns de la urbanització han anat a queixar-se davant l´Ajuntament

Una trentena de veïns de la urbanització Residencial Park de Maçanet de la Selva han protestat davant l'Ajuntament a cop de cassola aquest dissabte per denunciar que continuen sense aigua potable. A més, recorden que els caps de setmana es multiplica per tres el nombre de persones que viuen a la urbanització, cosa que fa més greu el problema.

La presidenta de l'Associació de veïns de la urbanització Residencial Park, Concepció Adán, assegura que amb el camió cisterna que ve cada dimarts i cada dissabte «no en fan prou» per tota la setmana. Adan diu que estan «desesperats» i anuncia noves accions de protesta contra el consistori i el promotor de l'obra, l'empresa Rec Madral.

Continua el malestar entre els veïns de la urbanització amb l'Ajuntament i el responsable de donar servei d'aigua potable, l'empresa Rec Madral. Aquest cop s'han concentrat davant el consistori equipats amb cassoles per fer patent la seva protesta.

Tot plegat perquè porten un any i tres mesos sense aigua potable. Una resolució judicial va obligar l'Ajuntament a fer-se càrrec del subministrament d'aigua als veïns, primer amb garrafes i des de fa algunes setmanes amb un camió cisterna que s'acosta al municipi cada dimarts i cada dijous. Una solució que no satisfà als 2.000 veïns empadronats ja que asseguren que «no en tenen prou» amb dos dies per carregar per tota la setmana.

La presidenta de l'associació de veïns de Residencial Park de Maçanet, Concepció Adán, reclama que l'Ajuntament els resolgui aquesta situació, tot i que n'és escèptica. «Nosaltres paguem els nostres impostos a Maçanet i són ells qui ens ho han d'arreglar, tot i que no hi confiem perquè no estan per la feina», ha lamentat. El problema s'agreuja perquè els veïns han de pagar el rebut de l'aigua, encara que no sigui potable, perquè si no els tallen el subministrament.

Adán ja ha deixat clar que «tornaran a manifestar-se» fins que els donin una solució. «Només volem que ens surti aigua de l'aixeta, com a qualsevol altra casa», ha reblat. De fet, des de l'associació asseguren que en ocasions no poden fer servir ni l'aigua per dutxar-se o rentar els plats. «Moltes vegades ens trobem que surt tan bruta que ens espatlla les calderes i electrodomèstics», ha conclòs Adán.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema