Un submarinista va aparèixer mort ahir al matí, davant de la costa de Tossa de Mar. Segons va informar Protecció Civil, el cadàver de l'home, que estava surant a l´aigua a uns 200 metres de la platja Gran, va ser rescatat per un vaixell de pesca recreativa.

Aquesta embarcació va donar l'avís als serveis d´emergències a un quart i cinc de dotze del matí i va demanar ajuda a un vaixell turístic per poder traslladar el cos fins a la sorra. Aquest vaixell de la companyia Dofí Jet Boats realitzava la línia regular entre Blanes i Tossa de Mar i en el moment dels fets, transportava viatgers a bord.

A la platja Gran, on en el moment dels fets onejava la bandera verda, un socorrista va realitzar maniobres de reanimació a l'home a l'espera de l'arribada dels serveis d´emergències del SEM, els quals van seguir practicant, sense èxit, maniobres de reanimació.

La víctima, J.G.M., era un veí de Malgrat de Mar de 62 anys i nacionalitat espanyola. Aquest va ser el primer submarinista trobat mort a la costa gironina aquest estiu. Fins a lloc dels fets s´hi van desplaçar cinc patrulles i la unitat aquàtica dels Mossos d'Esquadra, tres unitats del SEM, i diversos efectius de la Policia Local de Tossa de Mar.